Bel Girasol: 005999-8696945

Siman di Kultura

Siman di Kultura

2 weken lang hebben de kleintjes kunnen knutselen, folklorische muziek kunnen dansen, awa di lamunchi kunnen drinken en zelf hun arepa di pampuna gemaakt.

De peuters hebben op hun eigen manier een bijdrage geleverd aan het behoud van de CuraƧaose cultuur. Het thema siman di kultura werd afgesloten met een wandeling vanuit Brionplein naar de fruitbarkjes.. De tantes en alle ouders die erbij waren hebben genoten van hoe een peuteroog naar de traditionele aspekten van onze cultuur kijkt. De grote boot!!!, de wonderlijke brug, de roze trein, de hoge vlag en kijk, kijk tante de patia, de banaan, de awakati.

Maar compleet werd de viering toen de kinderen bij Mac Donalds hun lunchpauze konden nemen. Lekker eten en naar hartelust spelen.

Lees meer nieuws

Comments are closed.